Klik PVC

Snel en gemakkelijk een klik PVC vloer kopen bij Laminaat-plaza. Een klik PVC vloer is voordelig en eenvoudig zelf te leggen dankzij het handige kliksysteem. Bekijk ons ruime assortiment online of kom langs in onze showroom en laat u adviseren. Wanneer u een vloer bij ons bestelt, bezorgen we deze binnen 24 uur bij u thuis.

  • Meer PVC vloeren in onze showroom
  • Tot wel 25 jaar garantie
  • Alle merken verkrijgbaar en laagste prijsgarantie*
  • Vakkundige leg- en egaliseerservice
* Vraag naar de actievoorwaarden

Filters

Merk

Prijsfilter

Prijs van € 19 tot en met € 59

Getoond 1–51 van 281123456


Waarom een klik PVC vloer?

PVC vloeren zijn op te delen in twee soorten: klik PVC en plak PVC. Beide vloeren zijn van het hetzelfde materiaal gemaakt en de kwaliteit is vergelijkbaar. Welke van de twee PVC vloeren u het beste kunt kiezen, hangt af van de situatie.

Het voordeel van klik PVC is dat het eenvoudig zelf te leggen is vanwege het handige kliksysteem. Daarnaast hoeft de ondergrond niet geëgaliseerd te worden; een goede ondervloer die de oneffenheden opvangt is voldoende.

Een ander voordeel van een klik PVC vloer is dat deze eenvoudig te vervangen of mee te nemen is bij een verhuizing. Wilt u de vloer dus graag zelf leggen of bent u van plan om binnen een paar jaar te verhuizen? Dan adviseren we een klik PVC vloer.

Voor- en nadelen plak PVC

Plak PVC, of lijm PVC, wordt direct op de ondergrond aangebracht. PVC is een erg dun materiaal. De ondergrond moet daarom eerst geëgaliseerd worden, zodat alle oneffenheden verdwijnen. Bij plak PVC is in de meeste gevallen geen ondervloer nodig.

Alleen in een appartement kan een ondervloer soms wel verplicht zijn om geluidsoverlast tegen te gaan. Vanwege het dunne materiaal en het ontbreken van een ondervloer, is plak PVC geschikter in combinatie met vloerverwarming dan klik PVC. Daarnaast is een plak PVC vloer vanwege het flexibele materiaal in elke mogelijke richting te leggen en zijn losse stroken eenvoudig te vervangen, bijvoorbeeld bij beschadiging.

Een nadeel is dat deze vloersoort niet meegenomen kan worden bij een verhuizing. Ook moet u een plak PVC vloer eigenlijk altijd laten leggen door een professional.

Klik PVC Plak PVC
Zelf leggen Ja Nee
Egaliseren Nee Ja
Mee te verhuizen Ja Nee
Ondervloer nodig Meestal wel Meestal niet
Losse stroken te vervangen Nee Ja

Prijsverschillen klik en plak PVC

Welke van de twee vloersoorten voordeliger is, hangt er voornamelijk van af of u de vloer zelf gaat leggen. Een plak PVC vloer is iets goedkoper in aanschaf dan een klik PVC vloer. Wanneer u de vloer laat leggen, is een plak PVC vloer dan ook goedkoper.

Klik PVC is eenvoudig zelf te leggen. Wanneer u hiervoor kiest, valt het totaalbedrag lager uit dan bij plak PVC, omdat u bespaart op de montagekosten.

Laat u adviseren bij Laminaat-plaza

Bent u er nog niet helemaal zeker van welke PVC vloer het meest geschikt is voor u? Kom gerust eens langs in onze showroom in Almere en laat u adviseren over alle mogelijkheden. Onze medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.

Daarnaast kunt u in onze showroom alle PVC vloeren in het echt bekijken. Ook hebben we een breed aanbod met laminaatvloeren.

Legservice

Hoewel PVC eenvoudig zelf te leggen is, kan het natuurlijk zo zijn dat u dit liever uit handen geeft. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze legservice. Onze vloerspecialisten leggen uw PVC vloer snel en vakkundig.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze legservice of wilt u meer informatie over PVC vloeren? Neem dan contact met ons op via 036-5247579 of info@laminaat-plaza.nl.

Laminaat van alle topmerken

Google Reviews

Roy en Joyce van der Lienden, Geurtsen

De heren van Laminaat-plaza zijn zeer klantvriendelijk. Ze denken graag mee en nemen de tijd voor je. Daarnaast verkopen ze prachtige vloeren met geruime keuze aan kleuren, merken, diverse prijsklasse, soorten etc. Ik zou deze winkel aanraden aan iedereen

Amanda Wehnes

Prima winkel, ruime keuze en goed advies. Ik had zelf een mooie vloer gezien via Facebook en had daar al.netjes antwoord op mijn vragen gehad. Vanuit daar besloten om toch maar langs te gaan om de vloer in het echt te bewonderen. Deze was erg mooi en is inmiddels besteld. Kan niet wachten om te beginnen met het leggen. Groet amanda wehnes

Marcel tunnissen

Wat een goed bedrijf, en wat een vakkundig personeel, je wordt vriendelijk geholpen door vakkundige medewerkers, die ook mee denken in keus. Daarnaast is dit bedrijf er ook voor de mens met de Kleine portemonnee, en denken ze mee in mogelijkheden, en proberen ze je te helpen met bv een actie of iets extra's.Online kun je alles vinden, maar even lans gaan op de Markerkant in Almere zeker aan te raden want dan kun je de keus echt zien en wordt je vakkundig geholpen., Vriendelijke Groet M.Tunnissen

Wietze Vink

Ruime keuze, goed advies en ze kunnen snel leveren! En de korting op de ondervloer was mooi meegenomen :)

Nelia Booden

Goede en vriendelijke service. Ze nemen alle tijd en zijn deskundig op het gebied van alle soorten vloeren en plinten. Kon ook stalen mee krijgen om even in mijn huis te kijken. Ik zeg: aanrader.

Jacintha de Blok

Voor de 2e keer een pvc vloer besteld bij laminaat plaza. De vloer blijft mooi en wij zijn er erg blij mee. Super service en klant vriendelijk. Wij adviseren iedereen tegenwoordig aan om hier voor een vloer te gaan kijken. Prijs en kwaliteit zijn goed

Nathalie Raman-Wisman

Wij kwamen vandaag oriënteren voor een laminaatvloer en zagen tot onze verbazing wat een keuze mogelijkheden er waren. We hebben eerst rustig kunnen rondkijken en onze kleine dochter kon ondertussen in het speciaal gemaakt kinderhoek spelen met Lego

Casper Verwer

Goed en deskundig advies, ruime keus en prima prijzen. Bijzonder vriendelijk personeel.

Noelle van West

Super geholpen, mooie acties en een prachtige kwaliteit vloer voor een leuke prijs! Ik kan iedereen laminaat-plaza aanraden, heerlijk wonen met onze prachtige vloer!

Wesley Dijkman

Mooie winkel, zeer goed advies. Men denkt met je mee. Eerlijk, geen trucjes in verkoop, men laat je rustig rondkijken. Al met al een mooie vloer kunnen kopen voor een goede prijs.

Adresgegevens

Markerkant 10-25
1316 AB Almere
036-5247579
info@laminaat-plaza.nl
(Ingang naast Bo-Rent)