Plak PVC

Koop uw plak PVC vloer snel en eenvoudig bij Laminaat-plaza. Kom langs in onze showroom of bekijk ons uitgebreide assortiment online. Wanneer u een plak PVC vloer bij ons bestelt, bezorgen we deze binnen 24 uur bij u thuis. Uiteraard kunnen we de vloer indien gewenst ook bij u komen leggen.

  • Meer PVC vloeren in onze showroom
  • Tot wel 25 jaar garantie
  • Zowel klik als plak PVC
  • Vakkundige leg- en egaliseerservice


Waarom een plak PVC vloer?

PVC vloeren zijn op te delen in twee soorten: klik PVC en plak PVC. Qua kwaliteit en uitstraling verschillen deze twee vloersoorten niet van elkaar. Of u beter voor klik of plak PVC kunt kiezen, hangt daarom voornamelijk af van de situatie. Een groot voordeel van een plak PVC vloer is dat er geen ondervloer nodig is. En doordat dit dunne materiaal direct op de vloer ligt, is het product perfect te combineren met vloerverwarming. Er wordt namelijk meer warmte doorgelaten dan wanneer er bijvoorbeeld nog een ondervloer tussen ligt. Let op: in een appartement kan een ondervloer soms wel verplicht zijn om geluidsoverlast tegen te gaan. Een ander voordeel is dat plak PVC vanwege zijn flexibiliteit in alle gewenste richtingen te leggen is. Daarnaast kunnen losse stroken vrij eenvoudig vervangen worden, bijvoorbeeld wanneer ze beschadigd zijn geraakt.

Het leggen van een plak PVC vloer

Het is belangrijk om te weten dat wanneer u voor een plak PVC vloer kiest, de ondergrond eerst geëgaliseerd moet worden. Plak PVC is namelijk een erg dun materiaal en moet op een volledig egale ondergrond gelegd worden. Het egaliseren van een vloer is geen eenvoudig klusje en dit kunt u dan ook het beste laten doen door een professional. Houd er dus rekening mee dat een plak PVC vloer niet zo gemakkelijk zelf te leggen is.

Klik PVC of plak PVC kiezen?

Het voordeel van klik PVC is dat u de vloer, vanwege het handige kliksysteem, juist wel eenvoudig zelf kunt leggen. Ook is het niet nodig om de ondergrond te egaliseren. Wel is een stevige ondervloer die de oneffenheden opvangt noodzakelijk. Een ander voordeel van klik PVC is dat deze vloer eenvoudig mee te nemen is bij een verhuizing. Wanneer u de vloer dus graag zelf wilt leggen of van plan bent om de vloer niet jarenlang te laten liggen, dan kunt u het beste een klik PVC vloer verkiezen boven plak PVC.

Plak PVC Klik PVC
Zelf leggen Nee Ja
Egaliseren Ja Nee
Mee te verhuizen Nee Ja
Ondervloer nodig Meestal niet Meestal wel
Losse stroken te vervangen Ja Nee

Prijsverschillen klik en plak PVC

Het verschilt per situatie of klik PVC of plak PVC voordeliger voor u uitpakt. Een plak PVC vloer is iets goedkoper in aanschaf dan een klik PVC vloer. Daarentegen is klik PVC eenvoudig zelf te leggen en moet u bij plak PVC eigenlijk altijd een professional inschakelen. Wanneer u de vloer sowieso laat leggen door een vakman, is een plak PVC vloer daarom in de meeste gevallen goedkoper. De aanschafkosten en legkosten vallen dan lager uit dan bij een klik PVC vloer. Wanneer u de vloer zelf gaat leggen, valt het totaalbedrag bij klik PVC juist lager uit dan bij plak PVC. Dit komt doordat u bespaart op de montagekosten.

Laat u adviseren in de showroom

Wilt u graag geadviseerd worden bij de keuze voor u nieuwe PVC vloer? Kom dan langs in onze showroom in Almere. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden van de verschillende vloersoorten. Daarnaast kunt u in onze showroom alle PVC vloeren in het echt bekijken. Ook hebben we een breed aanbod met laminaatvloeren.

Legservice van Laminaat-plaza

Wanneer u uw nieuwe PVC vloer wilt laten leggen, dan kunt u gebruikmaken van onze legservice. Onze vloerspecialisten leggen uw PVC vloer snel en vakkundig.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze legservice of wilt u meer informatie over PVC vloeren? Neem dan contact met ons op via 036-5247579 of info@laminaat-plaza.nl.

Laminaat van alle topmerken

Google Reviews

Roy en Joyce van der Lienden, Geurtsen

De heren van Laminaat-plaza zijn zeer klantvriendelijk. Ze denken graag mee en nemen de tijd voor je. Daarnaast verkopen ze prachtige vloeren met geruime keuze aan kleuren, merken, diverse prijsklasse, soorten etc. Ik zou deze winkel aanraden aan iedereen

Amanda Wehnes

Prima winkel, ruime keuze en goed advies. Ik had zelf een mooie vloer gezien via Facebook en had daar al.netjes antwoord op mijn vragen gehad. Vanuit daar besloten om toch maar langs te gaan om de vloer in het echt te bewonderen. Deze was erg mooi en is inmiddels besteld. Kan niet wachten om te beginnen met het leggen. Groet amanda wehnes

Marcel tunnissen

Wat een goed bedrijf, en wat een vakkundig personeel, je wordt vriendelijk geholpen door vakkundige medewerkers, die ook mee denken in keus. Daarnaast is dit bedrijf er ook voor de mens met de Kleine portemonnee, en denken ze mee in mogelijkheden, en proberen ze je te helpen met bv een actie of iets extra's.Online kun je alles vinden, maar even lans gaan op de Markerkant in Almere zeker aan te raden want dan kun je de keus echt zien en wordt je vakkundig geholpen., Vriendelijke Groet M.Tunnissen

Wietze Vink

Ruime keuze, goed advies en ze kunnen snel leveren! En de korting op de ondervloer was mooi meegenomen :)

Nelia Booden

Goede en vriendelijke service. Ze nemen alle tijd en zijn deskundig op het gebied van alle soorten vloeren en plinten. Kon ook stalen mee krijgen om even in mijn huis te kijken. Ik zeg: aanrader.

Jacintha de Blok

Voor de 2e keer een pvc vloer besteld bij laminaat plaza. De vloer blijft mooi en wij zijn er erg blij mee. Super service en klant vriendelijk. Wij adviseren iedereen tegenwoordig aan om hier voor een vloer te gaan kijken. Prijs en kwaliteit zijn goed

Nathalie Raman-Wisman

Wij kwamen vandaag oriënteren voor een laminaatvloer en zagen tot onze verbazing wat een keuze mogelijkheden er waren. We hebben eerst rustig kunnen rondkijken en onze kleine dochter kon ondertussen in het speciaal gemaakt kinderhoek spelen met Lego

Casper Verwer

Goed en deskundig advies, ruime keus en prima prijzen. Bijzonder vriendelijk personeel.

Noelle van West

Super geholpen, mooie acties en een prachtige kwaliteit vloer voor een leuke prijs! Ik kan iedereen laminaat-plaza aanraden, heerlijk wonen met onze prachtige vloer!

Wesley Dijkman

Mooie winkel, zeer goed advies. Men denkt met je mee. Eerlijk, geen trucjes in verkoop, men laat je rustig rondkijken. Al met al een mooie vloer kunnen kopen voor een goede prijs.

Adresgegevens

Markerkant 10-25
1316 AB Almere
036-5247579
info@laminaat-plaza.nl
(Ingang naast Bo-Rent)