• 7 dagen per week geopend
 • Levering binnen 24 uur
 • Bezorg- en legservice door heel Nederland
 • 100.000 m2 laminaat op voorraad

PVC vloeren Huizen

Goedkoop PVC kopen vlak bij Huizen. Laminaat-plaza heeft een assortiment met meer dan 350 PVC vloeren. We leveren deze direct uit voorraad, dus binnen 24 uur heeft u uw PVC in huis. We hebben PVC van alle Europese topmerken, waardoor u profiteert van PVC van een absolute topkwaliteit voor de laagste prijs. Daarnaast bieden we in Huizen een legservice aan voor een deskundige aanleg van uw nieuwe vloer.

 • Meer assortiment in onze showroom
 • Tot 25 jaar garantie
 • Vakkundige legservice
 • Alle merken verkrijgbaar en laagste prijsgarantie.*
* Vraag naar de actievoorwaarden

Goedkope PVC vloeren dicht bij Huizen

Vanuit onze ruime showroom in Almere verkopen we meer dan 350 soorten PVC. U koopt hier voor de laagste prijs een geweldige PVC vloer die perfect past bij uw interieur. Dankzij het grote aanbod is er altijd een PVC vloer die aansluit bij de stijl van uw woning. Er zijn trendy vloeren, landelijke vloeren en traditionele houtlook vloeren. In minder dan een half uur rijdt u vanuit het centrum van Huizen naar onze locatie.

Vindt u het lastig om de ideale PVC vloer voor uw woning uit te kiezen? Maak dan gebruik van onze keuzehulp of raadpleeg een van onze medewerkers.keuzehulp.

Getoond 1–51 van 5701234567...1112

Inspiratie opdoen in onze showroom

De showroom van Laminaat-plaza is gevestigd naast Bo-Rent in Almere. Deze locatie is uitstekend bereikbaar vanuit Huizen, met de auto doet u er ongeveer 25 minuten over. Bezoek gerust onze showroom om inspiratie op te doen voor een nieuwe PVC vloer. Bekijk ons ruime assortiment en zie met eigen ogen de vele mogelijkheden van PVC. De aanwezige medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van een geschikte vloer. Is een PVC vloer toch niet een geschikte optie voor u? Wellicht is er dan wel een passende laminaatvloer in ons assortiment.

Openingstijden

Maandag:11.00 - 18.00
Dinsdag:10.00 - 18.00
Woensdag:10.00 - 18.00
Donderdag:10.00 - 18.00
Vrijdag:10.00 - 18.00
Zaterdag:10.00 - 17.00
Zondag:12.00 - 16.00

Adresgegevens

Markerkant 10-25
1316 Almere

Routebeschrijving van Huizen naar Laminaat-plaza

Neem vanuit het centrum van Huizen de Huizermaatweg. Via Het Merk en de Randweg Oost rijdt u naar de snelweg (A27). Voeg in op de snelweg in de richting van Almere-Stad. Deze volgt u ongeveer acht minuten, waarna u de afrit richting Almere-Buiten-West neemt. Na de afrit neemt u de Tussenringweg en de s104. Volg op de s104 de linkerrijstrook tot u linksaf slaat naar de Markerdreef. Na ongeveer 170 meter neemt u de linkerafslag richting de IJsselmeerweg. Na een kleine 100 meter vindt u de showroom van Laminaat-plaza aan uw rechterzijde.

Fabrieksverkoop van goedkoop PVC

Wij hanteren de laagste prijzen van Nederland en alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders die beweren de goedkoopste van Nederland te zijn. Vaak noemen zij prijzen exclusief btw. De prijzen van Laminaat-plaza zijn zo laag omdat wij PVC rechtstreeks inkopen bij de fabriek. We kopen grote partijen in zodat we altijd een grote voorraad vloeren hebben. Bij Laminaat-plaza koopt u niet alleen het goedkoopste PVC, u krijgt ook persoonlijke service en advies. Onze medewerkers zijn professioneel en enthousiast en helpen u graag bij het uitzoeken van uw ideale PVC vloer.

Keuzehulp: kies uw ideale PVC vloer in Huizen

Er zijn twee soorten PVC: klik PVC en PVC dat gelijmd dient te worden. Het is daarom best lastig om te bepalen welke soort het meest geschikt is voor uw woning. Om het u gemakkelijker te maken, hebben we een keuzehulp opgesteld waarin u de voordelen van beide PVC soorten ziet.

Soort Voordelen Ons advies
Klik PVC vloer
 • Eenvoudig zelf te leggen
 • Ideale oplossing voor een geluiddempende vloer
 • Geen schade aan de oorspronkelijke ondergrond
Klik PVC Pasada Grijs
PVC vloer met lijm
 • Losse stroken zijn te vervangen
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Hoge stabiliteit
Authentic licht eik

Dikte van de PVC vloer

Een ander voordeel van PVC is dat dit type vloer slijtvast en krasbestendig is. Vooral klik PVC gaat daardoor lang mee. De levensduur van een PVC vloer wordt eveneens bepaald door de dikte van de toplaag. We hanteren over het algemeen de volgende regel: een dikkere toplaag zorgt ervoor dat uw PVC vloer langer meegaat dan wanneer u een dunnere toplaag hebt. Afhankelijk van de PVC vloer die u aanschaft, krijgt u bij Laminaat-plaza tot wel 25 jaar garantie op uw aankoop.

PVC vloeren: de voordelen

Naast bovenstaande voordelen is de warme uitstraling een pluspunt van PVC. Er is vrijwel geen verschil te zien met een massieve plankenvloer. Daarnaast is PVC vochtbestendig. Dit gegeven maakt PVC de ideale ondergrond voor vochtige ruimtes. Ook in uw keuken is een houtlook vloer dus mogelijk. Alle voordelen van PVC vloeren op een rijtje:

 • PVC vloeren vergen weinig onderhoud. Raadpleeg onze medewerkers voor een advies over de beste manier om uw PVC te onderhouden.
 • Slijtvast: dankzij de stevige toplaag is PVC goed bestand tegen slijtage. Dat maakt dit type vloer ideaal voor panden waar veel gelopen wordt.
 • Bestand tegen vocht en water: een PVC vloer legt u gerust aan in vochtige ruimtes als een keuken. Zorg er wel voor dat er geen water onder de vloer kan komen om schimmelvorming te voorkomen.
 • Geluiddempend: er is geen geluid te horen wanneer u over PVC heenloopt. Dit in tegenstelling tot een laminaatvloer.
 • PVC heeft een warme en luxe uitstraling, net zoals een vloer die gemaakt is van echt hout.

PVC legservice in Huizen

Omdat wij rechtstreeks uit ons assortiment leveren, bezorgen we uw bestelling binnen 24 uur in Huizen. Hoewel het kliksysteem van PVC erg handig is, begrijpen we dat er ook mensen zijn die hun vloer liever laten leggen door professionals. Maak daarvoor gebruik van onze legservice. Deze service is behalve in Huizen ook beschikbaar in Lelystad, Naarden en andere Nederlandse plaatsen.

Heeft u vragen over onze legservice of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op via 036-5247579 of info@laminaat-plaza.nl.

Laminaat van alle topmerken

Adresgegevens

Markerkant 10-25
1316 AB Almere
036-5247579
info@laminaat-plaza.nl
(Ingang naast Bo-Rent)