• 7 dagen per week geopend
 • Levering binnen 24 uur
 • Bezorg- en legservice door heel Nederland
 • 100.000 m2 laminaat op voorraad

PVC vloeren Lelystad

Vlak bij Lelystad koopt u voordelig PVC bij Laminaat-plaza. U heeft keuze uit 350 verschillende PVC vloeren die we direct leveren uit onze voorraad. Daardoor kunnen we uw PVC binnen 24 uur bij u bezorgen in Lelystad. Daarnaast bieden we hier een legservice aan, zodat u weet dat uw vloer op professionele wijze gelegd wordt.

 • Meer assortiment in onze showroom
 • Tot 25 jaar garantie
 • Vakkundige legservice
 • Alle merken verkrijgbaar en laagste prijsgarantie.*
* Vraag naar de actievoorwaarden

Goedkoop PVC nabij Lelystad

We verkopen 350 soorten PVC vanuit onze ruim opgezette showroom in Almere (gevestigd naast Bo-Rent). U koopt hier al een fantastische PVC vloer voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook PVC van bekende Europese merken verkopen we voor een lage prijs. In slecht 25 minuten rijdt u vanuit het centrum van Lelystad naar onze grote showroom. De laminaat- en PVC vloeren van Laminaat-plaza zijn van de hoogste kwaliteit en gaan lang mee. Afhankelijk van de vloersoort, krijgt u maximaal 25 jaar garantie op uw bestelling.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een PVC vloer? Bekijk dan onze handige keuzehulp en bepaal welk PVC het beste bij u past.

Getoond 1–51 van 5691234567...1112

Bekijk alle PVC vloeren in onze showroom

Onze grote showroom is gevestigd naast Bo-Rent in Almere. Deze locatie is heel makkelijk te bereiken vanuit Lelystad. In ongeveer 25 minuten rijdt u naar onze showroom om ons ruime assortiment PVC vloeren te bekijken. Breng gerust een bezoek aan de showroom om inspiratie op te doen en alle mogelijkheden van PVC goed te bekijken. Raadpleeg voor advies de aanwezig medewerkers. Zij weten u alles te vertellen over PVC en ook voor vragen over de aanleg kunt u bij hen terecht. De showroom is zeven dagen per week geopend, ook op zondag.

Openingstijden

Maandag:11.00 - 18.00
Dinsdag:10.00 - 18.00
Woensdag:10.00 - 18.00
Donderdag:10.00 - 18.00
Vrijdag:10.00 - 18.00
Zaterdag:10.00 - 17.00
Zondag:12.00 - 16.00

Adresgegevens

Markerkant 10-25
1316 Almere

Van Lelystad naar Laminaat-plaza: routebeschrijving

Neem vanuit het centrum van Lelystad de Stationsdreef, deze volgt u naar de Lindelaan en de Zuigerplasdreef naar de Larserdreef. Volg deze weg een paar kilometer tot u bij de oprit van de A6 komt. Voeg in op de snelweg en volg de richting van de Buitenring en de s106. Na ongeveer tien minuten komt u aan bij afrit 8 naar Almere-Buiten-Oost. Neem deze afrit en volg de Buitenring en de s101 tot u na ongeveer tien minuten aankomt bij de Markerkant. Laminaat-plaza is gevestigd op nummer 10.

Verkoop van goedkoop PVC aan particulieren

Laminaat-plaza hanteert de laagste prijzen van Nederland en alle prijzen die u op de website ziet, zijn inclusief. In tegenstelling tot andere aanbieders maken we geen gebruik van zogenoemde lokprijzen. U komt in de winkel dan ook niet voor verrassingen te staan. De reden dat ons PVC zo goedkoop is, is omdat we het rechtstreeks inkopen bij de fabriek. Er komen dus geen tussenhandelaren aan te pas die de prijs opdrijven. Het grote voordeel aan PVC kopen bij Laminaat-plaza is dat u een vloer koopt van absolute topkwaliteit voor de laagste prijs. Daarnaast profiteert u van de uitstekende service van onze medewerkers.

Keuzehulp voor het kiezen van uw ideale PVC vloer

PVC vloeren zijn er in twee soorten: klikvloeren en vloeren die u vastlijmt. We begrijpen dat het lastig is om de ideale PVC vloer te kiezen. Daarom hebben we een handige keuzehulp opgesteld. In onderstaande tabel ziet u voordelen van beide soorten PVC.

Soort Voordelen Ons advies
Klik PVC vloer
 • Eenvoudig zelf te leggen
 • Ideale oplossing voor een geluiddempende vloer
 • Geen schade aan de oorspronkelijke ondergrond
Klik PVC Pasada Grijs
PVC vloer met lijm
 • Losse stroken zijn te vervangen
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Hoge stabiliteit
Authentic licht eik

Dikte van een PVC vloer

PVC vloeren zijn goed bestand tegen slijtage, met name de klikvariant. Dit betekent dat de vloer lang meegaat. Een andere factor die de levensduur van PVC bepaalt, is de dikte van de toplaag. Over het algemeen zorgt een dikkere toplaag ervoor dat de vloer minder snel slijt. Daardoor gaat PVC met een dikke toplaag langer mee dan een vloer met een dunne toplaag.

De voordelen van een PVC vloer

Het grote voordeel van PVC is dat het, net zoals laminaat, dezelfde warme uitstraling heeft als een massief houten vloer. Andere voordelen van een PVC vloer zijn dat het bestand is tegen vocht en dat het zeer geschikt is als type vloer voor vloerverwarming. We zetten alle voordelen van PVC voor u op een rijtje:

 • PVC vloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk
 • Natuurlijke en luxueuze uitstraling: niet te onderscheiden van een echte houten plankenvloer.
 • Geluiddempend: PVC is geruisloos wanneer u eroverheen loopt. Op dit gebied onderscheidt PVC zich van laminaat.
 • PVC vloeren zijn bestand tegen vocht en water. Toch is het belangrijk om de ondergrond te beschermen zodat er geen water onder het PVC loopt. Anders loopt u risico op schimmel.
 • Dit type vloer is geschikt voor vloerverwarming en -verkoeling. PVC is dun en geleidt daardoor warmte. met een PVC vloer bespaart u op uw stookkosten omdat de vloer ook zonder vloerverwarming aangenaam aanvoelt.
 • Bestand tegen slijtage dankzij een stevige toplaag. Mede daarom zijn PVC vloeren populair in panden waar veel gelopen wordt.

Laat uw PVC leggen in Lelystad

Binnen 24 uur bezorgen wij uw PVC in Lelystad. Het handige kliksysteem zorgt ervoor dat PVC in de meeste gevallen eenvoudig te leggen is. Maak gebruik van onze legservice wanneer u zeker wilt weten dat uw vloer deskundig gelegd wordt. Deze legservice is door heel Nederland beschikbaar, zo ook in Huizen en Naarden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze legservice? Neem dan vrijblijvend contact op met Laminaat-plaza door te bellen naar 036-5247579 of stuur een e-mail naar info@laminaat-plaza.nl.

Laminaat van alle topmerken

Adresgegevens

Markerkant 10-25
1316 AB Almere
036-5247579
info@laminaat-plaza.nl
(Ingang naast Bo-Rent)