• 7 dagen per week geopend
 • Levering binnen 24 uur
 • Bezorg- en legservice door heel Nederland
 • 100.000 m2 laminaat op voorraad

PVC vloeren Almere

Een goedkope PVC vloer koopt u bij Laminaat-plaza in Almere. Met een assortiment van meer dan 350 verschillende PVC vloeren is er altijd een vloer die aansluit op uw woonwensen en interieur. We leveren direct uit voorraad, waardoor u uw bestelling binnen 24 uur in huis heeft. Met onze legservice door heel Nederland kunt u rekenen op een complete afwerking. Zo geniet u zorgeloos van uw nieuwe vloer.

 • Meer assortiment in onze showroom
 • Tot 25 jaar garantie
 • Vakkundige legservice
 • Alle merken verkrijgbaar en laagste prijsgarantie.*

Benieuwd welke PVC vloer het beste past bij uw woonwensen en interieur? Kom erachter met onze handige keuzehulp.

Getoond 1–50 van 430123456789

 

Voordelige PVC vloeren kopen in Almere

Vanuit onze ruime showroom in Almere verkopen we meer dan 350 soorten PVC vloeren. U koopt hier een PVC vloer van een bekend merk voor een zeer aantrekkelijk prijs. De laminaat- en PVC vloeren van Laminaat-plaza zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe vloer. Afhankelijk van de door u gekozen vloersoort, ontvangt u bij ons tot wel 25 jaar garantie.

De voordelen van een PVC vloer

PVC heeft niet alleen een prachtige uitstraling van echt hout, dit type vloer is ook zeer onderhoudsvriendelijk. De vloeren zijn goed bestand tegen vocht en zijn daarom uiterst geschikt als vloer in vele diverse ruimtes. Benieuwd welke voordelen PVC nog meer met zich meebrengt? We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:

 • Onderhoudsvriendelijk: PVC vloeren vragen weinig onderhoud.
 • Warme, luxe en natuurlijke look: lijkt sprekend op een echte houten vloer.
 • PVC onderscheidt zich van laminaat op het gebied van geluiddemping. Bij het lopen over de vloer ontstaat er namelijk geen geluid.
 • Een PVC vloer is goed bestand tegen vocht. Wel is het van belang de ondergrond goed te beschermen, zodat er geen water onder de vloer loopt. Dit kan namelijk schimmelvorming veroorzaken.
 • PVC vloeren zijn dun en geleiden warmte daardoor goed. Het is dan ook een zeer geschikt type vloer voor vloerverwarming en -verkoeling.
 • Met een PVC vloer kunt u rekenen op een vloer die goed bestand is tegen slijtage. Dit heeft te maken met de stevige toplaag. De vloeren zijn dan ook erg populair in kantoorpanden.

Uw PVC vloer laten leggen in Almere

Dankzij het handige kliksysteem is PVC vaak eenvoudig zelf te leggen. Wilt u dit proces toch liever uitbesteden? Maak gebruik van onze legservice om uw PVC vloer vakkundig en snel te leggen. Onze legservice is inzetbaar door heel Nederland, zo ook in Lelystad, Huizen en Naarden.

Laat u inspireren in onze showroom in Almere

Breng een bezoek aan onze grote showroom naast Bo-Rent in Almere. U vindt hier een ruim assortiment aan PVC vloeren. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van PVC en bekijk de prachtige warme uitstraling met eigen ogen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag en geven u passend advies, zodat u uw ideale vloer vindt. Onze showroom is zeven dagen per week geopend.

Openingstijden

Maandag:11.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag:10.00 - 18.00 uur
Vrijdag:10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:10.00 - 17.00 uur
Zondag:12.00 - 16.00 uur

Adresgegevens showroom

Markerkant 10-25
1316 AB Almere
(Ingang naast Bo-Rent)

 

Goedkoop PVC voor particulieren

Bij Laminaat-plaza kopen we grote partijen vloeren in bij de fabriek. Deze voorraad verkopen we direct aan particulieren. Aangezien er geen tussenhandelaren aan bod komen, kunnen we de prijzen voor u laag houden. Al onze prijzen zijn inclusief, in tegenstelling tot de prachtige lokprijzen van andere aanbieders. We vinden het namelijk belangrijk dat u direct weet waar u echt aan toe bent. Ook hechten we veel waarde aan een goede service. Onze betrokken en enthousiaste medewerkers helpen u dan ook graag bij het vinden van de perfecte PVC vloer. Bij Laminaat-plaza heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis.

Kies uw ideale PVC vloer met onze keuzehulp

PVC vloeren bestaan er in twee soorten: een vloer met een kliksysteem en een vloer die vastgelijmd moet worden. We begrijpen dat het best lastig is om de perfecte vloer uit te kiezen. In onderstaand overzicht vindt u daarom per PVC vloersoort de belangrijkste voordelen.

Soort Voordelen Bekijk de PVC vloeren
PVC vloer met lijm (plak PVC)
 • Zeer geschikt voor vloerverwarming
 • Hoge stabiliteit
 • Losse stroken eenvoudig te vervangen
Plak PVC vloer Plak PVC vloer - tegelstructuur
Klik PVC vloer
 • Gemakkelijk zelf te leggen
 • Geluiddempende vloer
 • Geen schade aan uw oorspronkelijke ondergrond
Klik PVC vloer Klik PVC vloer - tegelstructuur

De dikte van een PVC vloer

De dikte van de vloer en de dikte van de toplaag hebben invloed op de prijs-kwaliteitverhouding van PVC. Zo zorgt een dikkere toplaag voor minder slijtage aan de vloer. De levensduur van PVC met een dikke toplaag is dus langer dan een vloer met een dunnere toplaag. Een vloer van klik PVC is zeer slijtvast, waardoor deze lang meegaat. In ons assortiment heeft u de keuze uit PVC vloeren met een dikte van 6 millimeter tot 12 millimeter.

Klantenservice

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze legservice of heeft u vragen over onze PVC vloeren? We staan u graag te woord. Neem gerust contact met ons op via 036-5247579 of mail naar info@laminaat-plaza.nl.

Laminaat van alle topmerken

Adresgegevens

Markerkant 10-25
1316 AB Almere
036-5247579
info@laminaat-plaza.nl
(Ingang naast Bo-Rent)