Gratis levering boven €1.500
Bezorg- en legservice door heel Nederland
200.000m² laminaat op voorraad
7 dagen geopend
Onze prijzen zijn altijd incl. btw

BerryAlloc PVC

Bent u op zoek naar een nieuwe PVC vloer die haast niet van echt natuursteen te onderscheiden is? Kies dan voor een BerryAlloc PVC vloer van Laminaat-plaza. Door het speciale kliksysteem legt u de vloeren van BerryAlloc eenvoudig en snel in uw woning. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact op met onze specialisten via 036 524 7579 of info@laminaat-plaza.nl.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

BerryAlloc PVC vloeren

De PVC vloeren van BerryAlloc hebben een goede naam opgebouwd in de vloerenwereld. Ze onderscheiden zich door een aantal belangrijke kenmerken van andere PVC vloeren. Zo zijn ze volledig recyclebaar, waardoor deze helemaal passen in de huidige tijdsgeest en de ecologische doelen van het merk. Ook kan de vloer zeer goed en lang tegen vocht, waardoor u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over schade bij vocht. De vloeren worden zelf geproduceerd door BerryAlloc, waardoor ze de kwaliteit van begin tot eind garanderen. Door enkele ingenieuze aanpassingen ontwikkelde  BerryAlloc een productieproces waarbij het gebruik van ftalaten niet meer nodig is. Dat is dus een winst voor u én een winst voor het milieu!

DreamClick-kliksysteem

De BerryAlloc PVC vloeren zijn uitgerust met het DreamClick-kliksysteem. Dit systeem is ontwikkeld door BerryAlloc zelf en zorgt ervoor dat het leggen van een PVC vloer nu nog eenvoudiger is. Door het ingenieuze kliksysteem, legt u eenvoudig en in een mum van tijd een nieuwe vloer in uw woning. Heeft u hulp nodig bij het leggen van uw vloer of besteedt u de klus gewoon liever uit aan een expert? Vraag ons dan naar onze legservice. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw nieuwe PVC vloer op professionele wijze te leggen.

BerryAlloc PVC kopen bij Laminaat-plaza

Bent u geïnteresseerd in het kopen van BerryAlloc PVC tegels? De specialisten van Laminaat-plaza helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe vloer. In ons assortiment hebben we verschillende PVC tegels, die een echte toevoeging zijn aan uw interieur.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de BerryAlloc PVC-vloeren of heeft u advies nodig voor de geschiktste vloer voor uw woning? We helpen u graag verder! Neem contact met ons op via 036 524 7579 of stuur een e-mail naar info@laminaat-plaza.nl. Wilt u de vloeren van BerryAlloc liever in het echt bekijken? Dan zien we u graag in onze showroom in Almere, waar we een grote voorraad aan vloeren voor u hebben.

"Hele vriendelijke behulpzame mensen. Alle heel hartelijk bedankt voor onze schitterende vloer. En Justin, je hebt echt topwerk geleverd, de vloer ligt er echt schitterend bij"

- Jan de Graaf

Bezorg- en legservice door heel Nederland

Laminaat-plaza bezorgt laminaat door heel Nederland binnen 24 uur. En onze service houdt niet op bij levering. U heeft ook de mogelijkheid om het laminaat door ons te laten leggen. Dankzij deze service bent u verzekerd van een professioneel en prachtig aangelegde vloer die volledig tot zijn recht komt. Na aanleg krijgt u 7 tot 25 jaar garantie op uw laminaatvloer, de precieze garantie verschilt per vloer.

Lees meer

Laminaat en PVC van alle topmerken

7 dagen geopend
Onze prijzen zijn altijd incl. btw

De voordelen van een laminaatvloer

Laminaat is het beste alternatief voor een houten of een parketvloer. Het grote voordeel van laminaat is dat het net zo’n mooie en warme uitstraling heeft als een houten vloer, maar veel onderhoudsvriendelijker is. Vlekken verwijdert u eenvoudig met water, zonder dat u hiermee het laminaat beschadigt. De toplaag van onze laminaatvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer slijtvast.

Stel uw vraag

Uitgebreid assortiment laminaat in Almere

U vindt bij Laminaat-plaza goedkoop laminaat van Europese topmerken. Onze restpartijen koopt u al vanaf € 2,49 per vierkante meter inclusief btw. Door het inkopen van grote partijen laminaat zijn wij in staat om onze prijzen laag te houden, zonder dat u inlevert op kwaliteit en service. Uiteraard heeft u ook keuze uit een groot en divers aanbod van PVC, parket, ondervloeren en plinten.

Bekijk onze showroom