Gratis levering boven €1.500
Bezorg- en legservice door heel Nederland
200.000m² laminaat op voorraad
7 dagen geopend
Onze prijzen zijn altijd incl. btw

Ambiant visgraat

De vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis en daarnaast is het altijd een erg goed idee om te investeren in een kwalitatief goede vloer. Een Ambiant visgraat vloer is daar een erg goed voorbeeld van. De vloeren van Ambiant zijn namelijk erg mooi om te zien én ze zijn van de hoogste kwaliteit. Bekijk ons aanbod Ambiant visgraat vloeren hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kies uit verschillende soorten Ambiant visgraat vloeren

Als u geïnteresseerd bent in een Ambiant vloer met visgraatpatroon, heeft u de keuze uit verschillende soorten designs. Dit geldt niet alleen voor de kleur van de vloer, maar ook voor de lengte en de breedte van de plank. Door de vele mogelijkheden is er altijd wel een visgraat vloer van Ambiant die perfect aansluit op de stijl van uw woning en de grootte van de ruimte.

Stijlen visgraat vloeren

De Ambiant visgraatvloer is in veel stijlen te verkrijgen. In het assortiment van Laminaat-plaza vindt u diverse stijlen, dus er zit altijd wel een geschikte Ambiant visgraat vloer tussen. Heeft u de perfecte vloer gevonden? Dan bestelt u hem eenvoudig en snel online. In de meeste gevallen leveren we hem al binnen 24 uur.

Showroom in Almere met grote voorraad

Het is meer dan begrijpelijk dat u de vloer graag eerst in het echt wilt bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van bijvoorbeeld de kleur door lichtinval op de vloer. Neem indien gewenst ook een staal van de vloer mee naar huis, zodat u de kleur net even wat beter kunt waarnemen. U heeft de keuze uit een erg ruime voorraad in onze showroom in Almere.

Bezorg- en legservice door heel Nederland

De visgraatvloer Ambiant leggen we door middel van onze legservice in heel Nederland. En dat is wel zo fijn om te weten, want het leggen van de vloer is een vak apart. Ook weet u op deze manier altijd zeker dat u met minimaal restmateriaal te maken krijgt, waardoor u ook nog eens aardig op de kosten bespaart.

Bestel uw visgraatvloer eenvoudig en snel online

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen die de Ambiant visgraatvloer u te bieden heeft en heeft u uw favoriete design gevonden? Dan is het de hoogste tijd om uw vloer online te bestellen. Na het plaatsen van een bestelling, kunt u de vloer altijd erg snel in huis verwachten. Heeft u vragen of wilt u graag advies van een van onze vloerenexperts? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

"Hele vriendelijke behulpzame mensen. Alle heel hartelijk bedankt voor onze schitterende vloer. En Justin, je hebt echt topwerk geleverd, de vloer ligt er echt schitterend bij"

- Jan de Graaf

Bezorg- en legservice door heel Nederland

Laminaat-plaza bezorgt laminaat door heel Nederland binnen 24 uur. En onze service houdt niet op bij levering. U heeft ook de mogelijkheid om het laminaat door ons te laten leggen. Dankzij deze service bent u verzekerd van een professioneel en prachtig aangelegde vloer die volledig tot zijn recht komt. Na aanleg krijgt u 7 tot 25 jaar garantie op uw laminaatvloer, de precieze garantie verschilt per vloer.

Lees meer

Laminaat en PVC van alle topmerken

7 dagen geopend
Onze prijzen zijn altijd incl. btw

De voordelen van een laminaatvloer

Laminaat is het beste alternatief voor een houten of een parketvloer. Het grote voordeel van laminaat is dat het net zo’n mooie en warme uitstraling heeft als een houten vloer, maar veel onderhoudsvriendelijker is. Vlekken verwijdert u eenvoudig met water, zonder dat u hiermee het laminaat beschadigt. De toplaag van onze laminaatvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer slijtvast.

Stel uw vraag

Uitgebreid assortiment laminaat in Almere

U vindt bij Laminaat-plaza goedkoop laminaat van Europese topmerken. Onze restpartijen koopt u al vanaf € 2,49 per vierkante meter inclusief btw. Door het inkopen van grote partijen laminaat zijn wij in staat om onze prijzen laag te houden, zonder dat u inlevert op kwaliteit en service. Uiteraard heeft u ook keuze uit een groot en divers aanbod van PVC, parket, ondervloeren en plinten.

Bekijk onze showroom