Laminaat Huizen

Dicht bij Huizen koopt u prachtig laminaat voor een lage prijs bij Laminaat-plaza. In ons ruime assortiment hebben we al restpartijen laminaat vanaf € 2,49 per vierkante meter, inclusief btw. Onze grote showroom is goed bereikbaar vanuit Huizen. Hier hebben we honderden soorten laaggeprijsd laminaat van de beste kwaliteit. Binnen 24 uur bezorgen we uw favoriete laminaat bij u in Huizen.

  • Meer assortiment in onze showroom
  • Tot 25 jaar garantie
  • Deze week gratis ondervloer*
  • Alle merken verkrijgbaar en laagsteprijsgarantie*
* Vraag naar de actievoorwaarden

Welk laminaat heb ik nodig?

GOEDKOOP LAMINAAT KOPEN VLAK BIJ HUIZEN

U vindt Laminaat-plaza in Almere naast Bo-rent. In slechts 25 minuten rijdt u vanuit Huizen naar onze showroom waar u ons grote assortiment laminaat met eigen ogen kunt bekijken. In totaal hebben we meer dan 100.000 vierkante meter van het mooiste laminaat van Europese topmerken. Voor ieders smaak hebben we een passende laminaatvloer op voorraad; van een trendy grijze vloer tot een traditionele houtlook laminaatvloer. U koopt bij Laminaat-plaza uw nieuwe laminaatvloer al vanaf € 2,49 per vierkante meter inclusief btw. Binnen 24 uur heeft u uw bestelling al in huis.

Bezoek onze showroom voor inspiratie

U hoeft niet ver te rijden voor een prachtige laminaatvloer; in minder dan een half uur bent u met de auto vanuit Huizen in Almere. Onze showroom, gevestigd naast Bo-rent, is goed bereikbaar. Bekijk met eigen ogen de vele mogelijkheden van laminaat. Dankzij onze grote voorraad hebben we altijd een laminaatsoort die past bij uw interieur. U koopt een laminaatvloer van absolute topkwaliteit al vanaf € 2,49 per vierkante meter. U koopt bij Laminaat-plaza laminaat voor de laagste prijs, zonder in te leveren op service en kwaliteit.

Openingstijden

Maandag:12.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag:10.00 - 18.00 uur
Vrijdag:10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:10.00 - 17.00 uur
Zondag:12.00 - 16.00 uur

Adresgegevens

Laminaat-plaza
Markerkant 10-25
1316 AB Almere
Onze ingang bevindt zich naast de Bo-rent

Routebeschrijving vanuit Huizen

Vanuit het centrum van Huizen rijdt u via de Huizermaatweg, Het Merk en de Randweg Oost naar de A27. Ga vervolgens verder op de A27 en rij in de richting Almere-Stad. Na ongeveer acht minuten neemt u afrit 6 naar Almere-Buiten-West. Hierna gaat u verder op de Tussenringweg en de S104. Volg de linkerrijstrook om linksaf te slaan naar de Markerdreef/S103. Na 170 meter op deze weg slaat u linksaf naar de IJsselmeerweg. U vindt Laminaat-plaza na ongeveer 100 meter aan uw rechterzijde.

Fabrieksverkoop met persoonlijke service

We verkopen ons laminaat voor de laagste prijs van Nederland. In tegenstelling tot de prijzen van vele aanbieders zijn onze prijzen inclusief btw. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en komt u in de winkel niet voor verrassingen te staan. Het assortiment van Laminaat-plaza is zo goedkoop omdat we de vloeren rechtstreeks inkopen bij de fabriek. Hierdoor heeft u niet te maken met tussenleveranciers die de prijs opdrijven, als particulier koopt u uw laminaat direct bij Laminaat-plaza. Ondanks onze lage prijzen levert u niet in op service. In onze showroom lopen medewerkers rond die alles weten over laminaatvloeren. Zij helpen u graag bij het vinden van uw ideale laminaatvloer en adviseren u over aanleg en onderhoud.

Keuzehulp: kies laminaat voor uw woning in Huizen

Laminaatdikte

Een van de belangrijkste dingen die de prijs-kwaliteitverhouding van laminaat bepalen, is de dikte van de vloer. Gemiddeld geldt dat hoe dikker de vloer is, hoe meer stabiliteit deze geeft. In ons assortiment hebben we laminaatvloeren met een dikte van 6 millimeter tot 12 millimeter.

Dikte Ideaal voor
6 mm Zolder en berging
7 mm Slaapkamers
8 mm Woon- en leefgedeeltes
8-12 mm Winkels en kantoren

Gebruiksklasse laminaat

Er is een speciale testmethode die de gebruiksklasse van laminaat bepaalt. De regel hierbij is: hoe hoger de klasse, hoe beter de laminaatvloer bestand is tegen krassen en slijtage. Vanzelfsprekend ligt de prijs voor laminaat van een hogere gebruiksklasse hoger dan de laminaatvloeren uit de lagere klassen.

Gebruiksklasse Ideaal voor
21 en 22 Zolder en berging
22 en 23 Slaapkamers
31 en 32 Woon- en leefgedeeltes
33 en 34 Winkels en kantoren

Structuurlaminaat

We hebben in ons aanbod laminaat met verschillende groeven en structuren. Een V-groef laminaatvloer heeft dezelfde natuurlijke uitstraling als een massieve plankenvloer. Toch profiteert u met een vloer met V-groef van de voordelen van laminaat. Wanneer u kiest voor laminaat met structuur, heeft u een vloer die aanvoelt als een echte houten vloer.

De voordelen van een laminaatvloer

Het grote voordeel van laminaat is dat dit type vloer net zo’n luxe en warme uitstraling heeft als een echte houten vloer. Daarnaast is laminaat een stuk goedkoper om te kopen en om te laten leggen dan echt hout. Verdere voordelen van laminaat zijn:

  • Laminaat gaat lang mee: tot wel 25 jaar
  • Bijna niet te onderscheiden van echt hout
  • Veel laminaatsoorten zijn geschikt voor vloerverwarming
  • Eenvoudig te onderhouden en schoon te maken

Uw laminaat laten leggen in Huizen

We bezorgen uw laminaat in Huizen altijd binnen 24 uur. Ook is het mogelijk dat we het laminaat na aflevering voor u leggen. Onze specialisten leggen uw laminaatvloer snel en op deskundige wijze, hierdoor bent u verzekerd van een uitstekend gelegde vloer zonder kieren. Deze legservice is beschikbaar in heel Nederland, waaronder in:

Heeft u vragen over ons laminaat of over onze legservice? Neem dan contact op met Laminaat-plaza door te bellen naar 036-5247579 of stuur een e-mail naar info@laminaat-plaza.nl.

Laminaat van alle topmerken

Google Reviews

Roy en Joyce van der Lienden, Geurtsen

De heren van Laminaat-plaza zijn zeer klantvriendelijk. Ze denken graag mee en nemen de tijd voor je. Daarnaast verkopen ze prachtige vloeren met geruime keuze aan kleuren, merken, diverse prijsklasse, soorten etc. Ik zou deze winkel aanraden aan iedereen

Amanda Wehnes

Prima winkel, ruime keuze en goed advies. Ik had zelf een mooie vloer gezien via Facebook en had daar al.netjes antwoord op mijn vragen gehad. Vanuit daar besloten om toch maar langs te gaan om de vloer in het echt te bewonderen. Deze was erg mooi en is inmiddels besteld. Kan niet wachten om te beginnen met het leggen. Groet amanda wehnes

Marcel tunnissen

Wat een goed bedrijf, en wat een vakkundig personeel, je wordt vriendelijk geholpen door vakkundige medewerkers, die ook mee denken in keus. Daarnaast is dit bedrijf er ook voor de mens met de Kleine portemonnee, en denken ze mee in mogelijkheden, en proberen ze je te helpen met bv een actie of iets extra's.Online kun je alles vinden, maar even lans gaan op de Markerkant in Almere zeker aan te raden want dan kun je de keus echt zien en wordt je vakkundig geholpen., Vriendelijke Groet M.Tunnissen

Wietze Vink

Ruime keuze, goed advies en ze kunnen snel leveren! En de korting op de ondervloer was mooi meegenomen :)

Nelia Booden

Goede en vriendelijke service. Ze nemen alle tijd en zijn deskundig op het gebied van alle soorten vloeren en plinten. Kon ook stalen mee krijgen om even in mijn huis te kijken. Ik zeg: aanrader.

Jacintha de Blok

Voor de 2e keer een pvc vloer besteld bij laminaat plaza. De vloer blijft mooi en wij zijn er erg blij mee. Super service en klant vriendelijk. Wij adviseren iedereen tegenwoordig aan om hier voor een vloer te gaan kijken. Prijs en kwaliteit zijn goed

Nathalie Raman-Wisman

Wij kwamen vandaag oriënteren voor een laminaatvloer en zagen tot onze verbazing wat een keuze mogelijkheden er waren. We hebben eerst rustig kunnen rondkijken en onze kleine dochter kon ondertussen in het speciaal gemaakt kinderhoek spelen met Lego

Casper Verwer

Goed en deskundig advies, ruime keus en prima prijzen. Bijzonder vriendelijk personeel.

Noelle van West

Super geholpen, mooie acties en een prachtige kwaliteit vloer voor een leuke prijs! Ik kan iedereen laminaat-plaza aanraden, heerlijk wonen met onze prachtige vloer!

Wesley Dijkman

Mooie winkel, zeer goed advies. Men denkt met je mee. Eerlijk, geen trucjes in verkoop, men laat je rustig rondkijken. Al met al een mooie vloer kunnen kopen voor een goede prijs.

Adresgegevens

Markerkant 10-25
1316 AB Almere
036-5247579
info@laminaat-plaza.nl
(Ingang naast Bo-Rent)