Gratis levering boven €1.500
Bezorg- en legservice door heel Nederland
200.000m² laminaat op voorraad
7 dagen geopend
Onze prijzen zijn altijd incl. btw

Grijs laminaat

Op zoek naar grijs laminaat? Laminaat-plaza heeft een uitgebreid assortiment laminaat in allerlei grijstinten. U vindt ons complete aanbod grijs laminaat hieronder. Bekijkt u onze vloeren het liefst in levenden lijve? We heten u van harte welkom in onze showroom in Almere.

Grijs laminaat: makkelijk te combineren

De kleur grijs werd vroeger nog wel eens geassocieerd met saai, maar wist u dat grijs tegenwoordig een graag geziene kleur in huis is? Grijs laminaat is modieus en geeft iedere ruimte een ruimere uitstraling. Ook stelt grijs laminaat u in staat om uw vloer perfect te combineren met uw muren en meubels. Of u nu houdt van gezellig en warm of juist van industrieel en strak: grijs laminaat sluit bij al uw wensen aan.

Donkergrijs laminaat en lichtgrijs laminaat

Ook qua verschillende grijstinten is er bij ons volop keuze. U vindt bij Laminaat-plaza zowel lichtgrijs laminaat als donkergrijs laminaat. Maar niet alleen op het gebied van kleuren grijs is de variatie enorm, ook wat betreft patronen, formaten en merken is er volop keuze. U vindt bij ons bijvoorbeeld:

Gratis ondervloer en plinten bij uw grijze laminaat

Laminaat-plaza doet altijd zijn best om u zo voordelig mogelijk uit te laten zijn. Bestelt u bij ons een grijze laminaatvloer? Dan ontvangt u het volgende er gratis bij:

  • White range ondervloer (waarde: € 2,95 per vierkante meter)
  • De eerste 15 meter aan plinten

Vraag ons naar de actievoorwaarden om er zeker van te zijn dat deze aanbieding ook geldt voor het grijze laminaat van uw wensen.

Breng een bezoek aan onze showroom

Onze showroom in Almere is de hele week geopend, zelfs op zondag. Hier kunt u op uw gemak ons assortiment grijs laminaat bekijken en waar nodig gebruikmaken van de expertise van onze specialisten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en van uw kinderen zult u geen last hebben, want die vermaken zich ongetwijfeld in onze speelhoek. In de showroom van Laminaat-plaza vindt u naast laminaat diverse andere vloersoorten, zoals pvc en parket.

"Hele vriendelijke behulpzame mensen. Alle heel hartelijk bedankt voor onze schitterende vloer. En Justin, je hebt echt topwerk geleverd, de vloer ligt er echt schitterend bij"

- Jan de Graaf

Bezorg- en legservice door heel Nederland

Laminaat-plaza bezorgt laminaat door heel Nederland binnen 24 uur. En onze service houdt niet op bij levering. U heeft ook de mogelijkheid om het laminaat door ons te laten leggen. Dankzij deze service bent u verzekerd van een professioneel en prachtig aangelegde vloer die volledig tot zijn recht komt. Na aanleg krijgt u 7 tot 25 jaar garantie op uw laminaatvloer, de precieze garantie verschilt per vloer.

Lees meer

Laminaat en PVC van alle topmerken

7 dagen geopend
Onze prijzen zijn altijd incl. btw

De voordelen van een laminaatvloer

Laminaat is het beste alternatief voor een houten of een parketvloer. Het grote voordeel van laminaat is dat het net zo’n mooie en warme uitstraling heeft als een houten vloer, maar veel onderhoudsvriendelijker is. Vlekken verwijdert u eenvoudig met water, zonder dat u hiermee het laminaat beschadigt. De toplaag van onze laminaatvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer slijtvast.

Stel uw vraag

Uitgebreid assortiment laminaat in Almere

U vindt bij Laminaat-plaza goedkoop laminaat van Europese topmerken. Onze restpartijen koopt u al vanaf € 2,49 per vierkante meter inclusief btw. Door het inkopen van grote partijen laminaat zijn wij in staat om onze prijzen laag te houden, zonder dat u inlevert op kwaliteit en service. Uiteraard heeft u ook keuze uit een groot en divers aanbod van PVC, parket, ondervloeren en plinten.

Bekijk onze showroom