Gratis levering boven €1.500
Bezorg- en legservice door heel Nederland
200.000m² laminaat op voorraad
7 dagen geopend
Onze prijzen zijn altijd incl. btw

Top 10 PVC vloeren

Zoekt u een PVC vloer van hoge kwaliteit? Aarzel dan niet en neem een kijkje bij onze PVC vloeren top 10. Zoals u van ons gewend bent zijn al onze vloeren van Europese topmerken, daar zijn de PVC vloeren in de top 10 dus geen uitzondering op. Bekijk de uitgelichte top 10 hieronder of bezoek onze showroom in Almere om de vloeren te zien én voelen.

Toont alle 6 resultaten

Gratis levering boven €1.500
Bezorg- en legservice door heel Nederland

Topvloeren tegen lage prijzen

Onze top 10 met PVC vloeren is divers en biedt qua designwensen voor elk wat wils. Ondanks de verschillende looks hebben de vloeren ook overeenkomsten. Ons PVC is namelijk van bijzonder hoge kwaliteit en voor iedereen betaalbaar. Reden genoeg om te kiezen voor een van onze top 10 PVC vloeren.

Klantenservice

Heeft u interesse in een van onze PVC vloeren in de top 10 of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem gerust contact op via 036 524 7579 of info@laminaat-plaza.nl. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over PVC.

Openingstijden

Maandag

12:00

-

18:00 uur

Dinsdag

10:00

-

18:00 uur

Woensdag

10:00

-

18:00 uur

Donderdag

10:00

-

18:00 uur

Vrijdag

10:00

-

18:00 uur

Zaterdag

10:00

-

17:00 uur

Zondag

12:00

-

16:00 uur

Adresgegevens

Laminaat-plaza
Markerkant 10-25
1316 AB Almere
Onze ingang bevindt zich naast de Bo-rent

"Hele vriendelijke behulpzame mensen. Alle heel hartelijk bedankt voor onze schitterende vloer. En Justin, je hebt echt topwerk geleverd, de vloer ligt er echt schitterend bij"

- Jan de Graaf

Bezorg- en legservice door heel Nederland

Laminaat-plaza bezorgt laminaat door heel Nederland binnen 24 uur. En onze service houdt niet op bij levering. U heeft ook de mogelijkheid om het laminaat door ons te laten leggen. Dankzij deze service bent u verzekerd van een professioneel en prachtig aangelegde vloer die volledig tot zijn recht komt. Na aanleg krijgt u 7 tot 25 jaar garantie op uw laminaatvloer, de precieze garantie verschilt per vloer.

Lees meer

Laminaat en PVC van alle topmerken

7 dagen geopend
Onze prijzen zijn altijd incl. btw

De voordelen van een laminaatvloer

Laminaat is het beste alternatief voor een houten of een parketvloer. Het grote voordeel van laminaat is dat het net zo’n mooie en warme uitstraling heeft als een houten vloer, maar veel onderhoudsvriendelijker is. Vlekken verwijdert u eenvoudig met water, zonder dat u hiermee het laminaat beschadigt. De toplaag van onze laminaatvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer slijtvast.

Stel uw vraag

Uitgebreid assortiment laminaat in Almere

U vindt bij Laminaat-plaza goedkoop laminaat van Europese topmerken. Onze restpartijen koopt u al vanaf € 2,49 per vierkante meter inclusief btw. Door het inkopen van grote partijen laminaat zijn wij in staat om onze prijzen laag te houden, zonder dat u inlevert op kwaliteit en service. Uiteraard heeft u ook keuze uit een groot en divers aanbod van PVC, parket, ondervloeren en plinten.

Bekijk onze showroom