Bezorg- en legservice door heel Nederland
200.000m² laminaat op voorraad
7 dagen geopend
Onze prijzen zijn altijd incl. btw
stalen deuren nu ook via laminaat-plaza

Stalen deuren

Stalen deuren zijn tegenwoordig onlosmakelijk verbonden aan een moderne inrichting en zijn een zeer populaire én eenvoudige manier om uw woning een luxe en ruimtelijke uitstraling te geven. Bij Laminaat-plaza maken we uw gewenste stalendeuren op maat, precies zoals u dat wilt! Bekijk de voorbeelden hieronder en stel je persoonlijke stalen deuren samen. Vragen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

stalen deuren bij laminaat-plaza

Stalen binnendeuren

Onze stalen binnendeuren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Vaak zijn de ontwerpen redelijk eenvoudig, om zo het industriële en ruimtelijke effect zo groot mogelijk te maken. Wilt u liever een stalen binnendeur dat een echt statement maakt? Dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. Zo is er altijd een stalen deur die bij u en uw interieur past.

Hoe gaan we te werk bij stalen deuren op maat?

Heeft u interesse in een stalen deur op maat voor bijvoorbeeld uw woonkamer? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak in de werkplaats. Hier bekijkt u de verschillende voorbeelden van stalen binnendeuren en bespreken we uw voorkeuren en de mogelijkheden. De ervaren specialisten geven u graag uitgebreid advies en voorzien u van de nodige informatie. Op basis van het gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat. Gaat u akkoord met de voorgestelde prijsindicatie? Dan gaan we direct voor u aan de slag!

 

Een stalen binnendeur past in iedere woning

Een van de grootste voordelen van stalen deuren is dat ze door het eenvoudige ontwerp in vrijwel ieder interieur passen. Of uw woning nu een industriële, klassieke, moderne of uitgesproken inrichting heeft, een zwarte stalen deur met glas is altijd een goede toevoeging die een ruimtelijk effect creëert. Combineer een stalen deur eens met bijvoorbeeld een prachtige visgraat vloer. De combinatie van het visgraatpatroon en het glas in de deur zorgt voor nóg meer optische ruimte in huis.

Welke soorten stalen deuren bestaan er?

Populaire soorten binnendeuren zijn bijvoorbeeld stalen scharnierdeuren, stalen ensuite deuren, stalen schuifdeuren of zelfs een combinatie van deze opties. Omdat we onze stalen deuren op maat maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een enkele of een dubbele stalen deur, draai- of schuifsysteem of zelfs verschillende glasdesigns. Vraag ons naar de mogelijkheden of kies een van de standaard deuren van staal.

Hoe meet ik de juiste afstand voor stalen deuren met kozijn?

Kiest u een van de standaard stalen deuren uit ons assortiment? Zorg er dan voor dat u de afmetingen van de deur en het kozijn nauwkeurig opmeet. Gebruik hiervoor een rolmaat en meet de afstand tussen de buitenste punten van het huidige kozijn. Haal hier 2 cm vanaf en u heeft de juiste uitsparingsmaat van het kozijn. Heeft u hulp nodig? Dan komen we graag bij u langs voor het opmeten, zodat we zeker weten dat de deur perfect past.

Neem contact op met Laminaat-plaza

Wilt u meer informatie over onze stalen deuren of direct een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op via 036 524 7579 of stuur een e-mail naar info@laminaat-plaza.nl. We brengen u graag in contact met onze specialisten in stalen deuren.