PVC vloeren Bussum

Heeft u een nieuwe PVC vloer nodig voor uw woning in Bussum? Bij Laminaat-plaza heeft u de keuze uit honderden verschillende PVC vloeren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wanneer u uw vloer vandaag bestelt, wordt deze morgen al bij u bezorgd. Maak gebruik van onze legservice, zodat u zeker weet dat uw vloer op professionele wijze gelegd wordt.

 • Meer PVC-vloeren in onze showroom
 • Tot wel 25 jaar garantie
 • Zowel klik als plak PVC
 • Vakkundige leg- en egaliseerservice

 

Kom langs in onze showroom

Op zo’n twintig kilometer afstand van Bussum bevindt zich de showroom van Laminaat-plaza in Almere. In onze showroom vindt u meer dan 100.000 vierkante meter aan verschillende PVC en laminaatvloeren van Europese topmerken. We zijn zeven dagen per week geopend en u kunt gratis parkeren voor de deur. Daarnaast is onze winkel voorzien van een speelhoek waar uw kinderen zich kunnen vermaken, terwijl u zich laat adviseren over uw nieuwe vloer.

Openingstijden

Maandag:12.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag:10.00 - 18.00 uur
Vrijdag:10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:10.00 - 17.00 uur
Zondag:12.00 - 16.00 uur

Adresgegevens

Laminaat-plaza
Markerkant 10-25
1316 AB Almere
Onze ingang bevindt zich naast de Bo-rent

Routebeschrijving van Bussum naar Laminaat-plaza

Wanneer u vanuit het centrum van Bussum vertrekt, neemt u de Huizerweg in de richting van de Van Oeverenstraat. Neem bij de rotonde de derde afslag, waarna u de weg volgt tot u kunt invoegen op de A1 richting Amsterdam. Na 1,5 kilometer neemt u de afslag A6 in de richting van Lelystad/Almere. Houd bij de splitsing rechts aan en volg de borden richting knooppunt Gooimeer. Neem bij dit knooppunt de afrit en vervolg uw weg in de richting van de Hogering en de S101. Na 7 kilometer slaat u rechtsaf naar de Markerdreef en vervolgens slaat u linksaf naar de IJsselmeerweg. De showroom van Laminaat-plaza bevindt zich aan uw rechterhand, naast de Bo-rent.

PVC vloeren voor de laagste prijs

Bij Laminaat-plaza in Almere vindt u PVC vloeren voor een extreem lage prijs. Wij kunnen onze vloeren zo goedkoop aanbieden, omdat we ze in grote partijen rechtstreeks inkopen bij de fabriek en ze vervolgens zelf opslaan. We maken dus geen gebruik van tussenleveranciers, waardoor we de prijzen laag kunnen houden én onze vloeren direct uit voorraad kunnen leveren. Hierdoor heeft u uw nieuwe PVC vloer al binnen 24 uur in huis. Onze lage prijzen en snelle service betekenen uiteraard niet dat u in moet leveren op kwaliteit. We leveren vloeren van Europese topmerken en geven tot wel 25 jaar garantie op uw nieuwe PVC vloer.

Klik PVC of plak PVC?

Wanneer u een nieuwe PVC vloer koopt, maakt u de keuze tussen klik PVC en plak PVC. Hoewel het op het eerste oog niet te zien is, zit er wel degelijk verschil tussen beide soorten. Plak PVC is dunner dan klik PVC en wordt direct op de vloer aangebracht. De ondervloer moet daarom meestal eerst geëgaliseerd worden. Bij nieuwbouwwoningen moet dit zelfs altijd gebeuren voordat de plak PVC vloer wordt gelegd. In het geval van klik PVC is egaliseren over het algemeen niet nodig. Klik PVC is hierdoor én door het handige kliksysteem eenvoudig zelf te leggen. Voor het leggen van plak PVC raden wij aan om altijd een professional in te schakelen. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze legservice om er zeker van te zijn dat het egaliseren en leggen op de juiste manier gebeurt. Uiteraard leggen we ook klik PVC vloeren.

Soort Voordelen
Klik PVC
 • Eenvoudig zelf leggen: unieke klikverbinding
 • Mee te nemen bij verhuizing
 • Egaliseren is meestal niet nodig
Plak PVC
 • Losse delen: makkelijk te vervangen
 • Is strak tegen muren te leggen
 • Kan in elke richting gelegd worden

De voordelen van PVC

Een PVC vloer heeft veel voordelen:

 • Waterbestendig
 • Onderhoudsarm
 • Geluiddempend en goed isolerend
 • Lange levensduur
 • Geschikt voor vloerverwarming en -verkoeling
 • Bijna niet te onderscheiden van een echt houten of tegelvloer

PVC laten leggen in Bussum

Wanneer u een PVC vloer bestelt bij Laminaat-plaza, zorgen wij ervoor dat u deze binnen 24 uur in huis heeft. Naast deze snelle bezorging bieden we een legerservice aan. Onze vloerspecialisten leggen uw nieuwe PVC vloer snel en vakkundig. Onze legservice is beschikbaar in onder andere:

Meer weten over onze legservice of over PVC vloeren? Neem dan contact met ons op via 036-5247579 of info@laminaat-plaza.nl.

Laminaat van alle topmerken

Google Reviews

Roy en Joyce van der Lienden, Geurtsen

De heren van Laminaat-plaza zijn zeer klantvriendelijk. Ze denken graag mee en nemen de tijd voor je. Daarnaast verkopen ze prachtige vloeren met geruime keuze aan kleuren, merken, diverse prijsklasse, soorten etc. Ik zou deze winkel aanraden aan iedereen

Amanda Wehnes

Prima winkel, ruime keuze en goed advies. Ik had zelf een mooie vloer gezien via Facebook en had daar al.netjes antwoord op mijn vragen gehad. Vanuit daar besloten om toch maar langs te gaan om de vloer in het echt te bewonderen. Deze was erg mooi en is inmiddels besteld. Kan niet wachten om te beginnen met het leggen. Groet amanda wehnes

Marcel tunnissen

Wat een goed bedrijf, en wat een vakkundig personeel, je wordt vriendelijk geholpen door vakkundige medewerkers, die ook mee denken in keus. Daarnaast is dit bedrijf er ook voor de mens met de Kleine portemonnee, en denken ze mee in mogelijkheden, en proberen ze je te helpen met bv een actie of iets extra's.Online kun je alles vinden, maar even lans gaan op de Markerkant in Almere zeker aan te raden want dan kun je de keus echt zien en wordt je vakkundig geholpen., Vriendelijke Groet M.Tunnissen

Wietze Vink

Ruime keuze, goed advies en ze kunnen snel leveren! En de korting op de ondervloer was mooi meegenomen :)

Nelia Booden

Goede en vriendelijke service. Ze nemen alle tijd en zijn deskundig op het gebied van alle soorten vloeren en plinten. Kon ook stalen mee krijgen om even in mijn huis te kijken. Ik zeg: aanrader.

Jacintha de Blok

Voor de 2e keer een pvc vloer besteld bij laminaat plaza. De vloer blijft mooi en wij zijn er erg blij mee. Super service en klant vriendelijk. Wij adviseren iedereen tegenwoordig aan om hier voor een vloer te gaan kijken. Prijs en kwaliteit zijn goed

Nathalie Raman-Wisman

Wij kwamen vandaag oriënteren voor een laminaatvloer en zagen tot onze verbazing wat een keuze mogelijkheden er waren. We hebben eerst rustig kunnen rondkijken en onze kleine dochter kon ondertussen in het speciaal gemaakt kinderhoek spelen met Lego

Casper Verwer

Goed en deskundig advies, ruime keus en prima prijzen. Bijzonder vriendelijk personeel.

Noelle van West

Super geholpen, mooie acties en een prachtige kwaliteit vloer voor een leuke prijs! Ik kan iedereen laminaat-plaza aanraden, heerlijk wonen met onze prachtige vloer!

Wesley Dijkman

Mooie winkel, zeer goed advies. Men denkt met je mee. Eerlijk, geen trucjes in verkoop, men laat je rustig rondkijken. Al met al een mooie vloer kunnen kopen voor een goede prijs.

Adresgegevens

Markerkant 10-25
1316 AB Almere
036-5247579
info@laminaat-plaza.nl
(Ingang naast Bo-Rent)