PVC Vloeren Harderwijk

Bij Laminaat-plaza heeft u keuze uit honderden verschillende soorten PVC vloeren. De vloeren zijn direct leverbaar uit voorraad, waardoor we deze binnen 24 uur kunnen bezorgen in Harderwijk. Dankzij onze legservice bent u er zeker van dat uw PVC vloer professioneel wordt gelegd.

 • Meer PVC-vloeren in onze showroom
 • Tot wel 25 jaar garantie
 • Zowel klik als plak PVC
 • Vakkundige leg- en egaliseerservice

Goedkope PVC vloeren vlak bij Harderwijk

Op iets meer dan een half uurtje rijden van Harderwijk vindt u onze showroom met PVC vloeren. We zijn gevestigd in Almere, naast Bo-rent. Daar kunt u een nieuwe PVC of laminaatvloer uitkiezen die precies aan uw wensen voldoet. Bent u op zoek naar een betaalbare PVC vloer? Bij Laminaat-plaza verkopen we goedkope PVC vloeren, zonder in te leveren op kwaliteit. Zo geven we op bepaalde laminaatvloeren en PVC vloeren maar liefst 25 jaar garantie!

 

Onze PVC showroom

U vindt onze showroom in Almere, naast Bo-rent. Vanaf Harderwijk rijdt u in ongeveer een half uur naar onze showroom met PVC vloeren. Daar doet u inspiratie op voor uw nieuwe vloer. In onze showroom vergelijkt u honderden soorten laminaat en PVC. Komt u er niet uit? Dan kunt u ter plekke advies vragen aan onze medewerkers. Zij weten alles over PVC en helpen u de beste PVC vloer te kiezen. Ons personeel beantwoordt tevens al uw vragen over onze legservice. Dankzij deze legservice bent u er zeker van dat uw vloer vakkundig wordt gelegd. Onze showroom is zeven dagen per week geopend.

Openingstijden

Maandag:12.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag:10.00 - 18.00 uur
Vrijdag:10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:10.00 - 17.00 uur
Zondag:12.00 - 16.00 uur

Adresgegevens

Laminaat-plaza
Markerkant 10-25
1316 AB Almere
Onze ingang bevindt zich naast de Bo-rent


Uw route van Harderwijk naar Laminaat-plaza

Om vanuit Harderwijk onze showroom te bezoeken, rijdt u vanuit het centrum de Knardijk/N302 op. Daarna neemt u de N305 richting de Veluwedreef/S103 in Almere Stad. Daar volgt u de S103 naar ons adres, de Markerkant 10.

Goedkope PVC vloeren voor particulieren

In tegenstelling tot veel andere vloeraanbieders koopt Laminaat-plaza de vloeren direct bij de fabriek in. Door het ontbreken van een tussenhandelaar wordt de prijs niet onnodig opgeschroefd en betaalt u nooit te veel. De prijzen op onze website zijn inclusief btw, u weet dus meteen waar u aan toe bent. Zo blijft een PVC vloer van Laminaat-plaza zo goedkoop mogelijk.

PVC kiezen: klik of plak?

Er zijn twee soorten PVC vloeren: klikvloeren en vloeren die tijdens het leggen vast worden gelijmd. In onderstaande keuzehulp zetten we de voordelen van de twee soorten PVC op een rij.

Soort Voordelen
Plak PVC vloer
 • Losse delen: makkelijk te vervangen
 • Is strak tegen muren te leggen
 • Kan in elke richting gelegd worden
Klik PVC vloer
 • Unieke klikverbinding: eenvoudig zelf leggen
 • Mee te nemen bij verhuizing
 • Egaliseren is niet nodig

De dikte van de slijtlaag

Een bepalende factor voor de levensduur van PVC is de dikte van de slijtlaag. Een vloer met een dikkere slijtlaag gaat vaak langer mee dan een variant met een dunne slijtlaag. Er zijn verschillende klassen met betrekking tot slijtlagen, variërend van 0,3 tot 0,7 mm dik. In de meeste woningen heeft u genoeg aan een toplaag van 0,3 mm dik. In ruimtes waar veel wordt gelopen raden we PVC met een toplaag van minimaal 0,5 mm dik aan.

Waarom PVC?

De laatste jaren is PVC steeds populairder geworden en dat is niet zonder reden! Een goede PVC vloer is bijna niet te onderscheiden van echt hout of tegels. Dergelijke vloeren zijn doorgaans prijzig, maar met een PVC vloer kunt u op een betaalbare manier toch een natuurlijk ogende vloer in huis halen.

PVC is niet alleen mooi, maar ook goed bestand tegen vocht. Zo hoeft u niet in paniek te raken als u water op uw nieuwe vloer morst. Benieuwd naar alle voordelen? Laminaat-plaza zet de voordelen van PVC voor u op een rij:

 • Een PVC vloer is makkelijk in onderhoud.
 • Ideaal als geluiddempende vloer. In tegenstelling tot laminaat kunt u geruisloos over PVC lopen.
 • PVC is bestand tegen vloeistof. Vergeet niet de ondergrond te beschermen, aangezien er schimmel kan ontstaan als er water onder de PVC vloer blijft staan.
 • Geschikt voor vloerverwarming en -verkoeling. Doordat zelfs een PVC vloer met een dikke slijtlaag relatief dun is, geleidt deze goed warmte.
 • PVC vloeren met een dikke slijtlaag zijn erg slijtagebestendig. Om die reden zijn PVC vloeren populair in ruimtes waar veel wordt gelopen.

Uw vloer schoonmaken

Hoewel een PVC vloer vochtbestendig is, kan het verstandig zijn om deze met een stofwisser schoon te maken in plaats van met een dweil. Gebruik geen te agressieve schoonmaakmiddelen, aangezien deze de toplaag kunnen aantasten en kringen of vlekken kunnen achterlaten.

Kan ik PVC over mijn oude vloer leggen?

Een PVC vloer kan in bijna alle gevallen direct op uw oude vloer worden gelegd. Als u op dit moment een houten of tegelvloer heeft, hoeft u deze er dus niet eerst uit te halen. Een belangrijke voorwaarde voor het leggen van een PVC vloer is dat de ondergrond egaal is. Bij plavuizen is dit meestal het geval, maar het kan zijn dat u een houten vloer eerst moet egaliseren.

PVC vloer leggen in Harderwijk

Laminaat-plaza kan binnen 24 uur uw nieuwe PVC vloer bezorgen in Harderwijk. Een klikvloer kunt u in de meeste gevallen zelf leggen. Wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwe vloer goed wordt gelegd? Dan kunt u gebruikmaken van onze legservice. Deze is in heel Nederland beschikbaar, waaronder in:

Voor meer informatie over onze legservice kunt u vrijblijvend contact opnemen met Laminaat-plaza door te bellen met 036-5247579 of een e-mail te sturen naar info@laminaat-plaza.nl.

Laminaat van alle topmerken

Google Reviews

Roy en Joyce van der Lienden, Geurtsen

De heren van Laminaat-plaza zijn zeer klantvriendelijk. Ze denken graag mee en nemen de tijd voor je. Daarnaast verkopen ze prachtige vloeren met geruime keuze aan kleuren, merken, diverse prijsklasse, soorten etc. Ik zou deze winkel aanraden aan iedereen

Amanda Wehnes

Prima winkel, ruime keuze en goed advies. Ik had zelf een mooie vloer gezien via Facebook en had daar al.netjes antwoord op mijn vragen gehad. Vanuit daar besloten om toch maar langs te gaan om de vloer in het echt te bewonderen. Deze was erg mooi en is inmiddels besteld. Kan niet wachten om te beginnen met het leggen. Groet amanda wehnes

Marcel tunnissen

Wat een goed bedrijf, en wat een vakkundig personeel, je wordt vriendelijk geholpen door vakkundige medewerkers, die ook mee denken in keus. Daarnaast is dit bedrijf er ook voor de mens met de Kleine portemonnee, en denken ze mee in mogelijkheden, en proberen ze je te helpen met bv een actie of iets extra's.Online kun je alles vinden, maar even lans gaan op de Markerkant in Almere zeker aan te raden want dan kun je de keus echt zien en wordt je vakkundig geholpen., Vriendelijke Groet M.Tunnissen

Wietze Vink

Ruime keuze, goed advies en ze kunnen snel leveren! En de korting op de ondervloer was mooi meegenomen :)

Nelia Booden

Goede en vriendelijke service. Ze nemen alle tijd en zijn deskundig op het gebied van alle soorten vloeren en plinten. Kon ook stalen mee krijgen om even in mijn huis te kijken. Ik zeg: aanrader.

Jacintha de Blok

Voor de 2e keer een pvc vloer besteld bij laminaat plaza. De vloer blijft mooi en wij zijn er erg blij mee. Super service en klant vriendelijk. Wij adviseren iedereen tegenwoordig aan om hier voor een vloer te gaan kijken. Prijs en kwaliteit zijn goed

Nathalie Raman-Wisman

Wij kwamen vandaag oriënteren voor een laminaatvloer en zagen tot onze verbazing wat een keuze mogelijkheden er waren. We hebben eerst rustig kunnen rondkijken en onze kleine dochter kon ondertussen in het speciaal gemaakt kinderhoek spelen met Lego

Casper Verwer

Goed en deskundig advies, ruime keus en prima prijzen. Bijzonder vriendelijk personeel.

Noelle van West

Super geholpen, mooie acties en een prachtige kwaliteit vloer voor een leuke prijs! Ik kan iedereen laminaat-plaza aanraden, heerlijk wonen met onze prachtige vloer!

Wesley Dijkman

Mooie winkel, zeer goed advies. Men denkt met je mee. Eerlijk, geen trucjes in verkoop, men laat je rustig rondkijken. Al met al een mooie vloer kunnen kopen voor een goede prijs.

Adresgegevens

Markerkant 10-25
1316 AB Almere
036-5247579
info@laminaat-plaza.nl
(Ingang naast Bo-Rent)