Gratis levering boven €1.500
Bezorg- en legservice door heel Nederland
200.000m² laminaat op voorraad
7 dagen geopend
Onze prijzen zijn altijd incl. btw

COREtec PVC

COREtec is hét gerenommeerde merk voor duurzame PVC vloeren. Door het uitgebreide aanbod van Laminaat-plaza is er altijd een COREtec vloer die bij uw woning en wensen past. Bestel uw favoriete vloer eenvoudig online of kom langs in onze showroom in Almere. Heeft u hulp nodig of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Toont alle 2 resultaten

Gratis levering boven €1.500

Wat is een COREtec PVC vloer?

Een COREtec PVC vloer is een unieke samenstelling van diverse lagen, gemaakt van duurzame materialen. De 4 verschillende lagen zijn de slijtlaag, de toplaag, de COREtec-laag en de kurklaag. Ze hebben ieder zijn eigen functie en zorgen ervoor dat de vloer extra sterk is. Zo geniet u lang van uw COREtec PVC vloer.

Duurzame PVC vloeren van COREtec

COREtec PVC vloeren zijn duurzaam door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals bamboe, gerecycled hout, kalksteen en kurk. Daarnaast zorgt de combinatie van de verschillende lagen ervoor dat de vloer zeer robuust is en extra lang meegaat.

Wat zijn de voordelen van een COREtec PVC vloer?

Een COREtec PVC vloer brengt veel voordelen met zich mee. Zo is hij onder andere erg duurzaam, milieuvriendelijk, eenvoudig te reinigen, 100% watervast en krasbestendig. Daarnaast isoleert hij geluid en warmte, krimpt hij niet, zet hij niet uit, schimmelt hij niet, heeft u geen extra ondervloer nodig en is het egaliseren van de vloer niet nodig.

Welke soorten COREtec PVC zijn er?

Er bestaan verschillende soorten COREtec PVC vloeren. In het assortiment van Laminaat-plaza vindt u onder andere COREtec PVC tegels, klik PVC, houtstructuur PVC, visgraat PVC, standaardformaat PVC, XL PVC en XXL PVC. Ook hebben we COREtec vloeren in verschillende diktes en kunt u kiezen uit 4 V-groeven of micro V-groeven. Daarnaast heeft u de keuze uit een ruime selectie kleuren.

Laminaat-plaza: uw COREtec PVC specialist

Heeft u vragen over onze COREtec PVC vloeren of wilt u advies van een van onze vloerenspecialisten? Neem dan contact met ons op via 036 524 7579 of info@laminaat-plaza.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Almere. Hier bekijkt u alle COREtec vloeren in het echt en helpen we u graag bij het vinden van de perfecte vloer. U vindt ons op onderstaand adres.

Openingstijden

Maandag

12:00

-

18:00 uur

Dinsdag

10:00

-

18:00 uur

Woensdag

10:00

-

18:00 uur

Donderdag

10:00

-

18:00 uur

Vrijdag

10:00

-

18:00 uur

Zaterdag

10:00

-

17:00 uur

Zondag

12:00

-

16:00 uur

Adresgegevens

Laminaat-plaza
Markerkant 10-25
1316 AB Almere
Onze ingang bevindt zich naast de Bo-rent

"Hele vriendelijke behulpzame mensen. Alle heel hartelijk bedankt voor onze schitterende vloer. En Justin, je hebt echt topwerk geleverd, de vloer ligt er echt schitterend bij"

- Jan de Graaf

Bezorg- en legservice door heel Nederland

Laminaat-plaza bezorgt laminaat door heel Nederland binnen 24 uur. En onze service houdt niet op bij levering. U heeft ook de mogelijkheid om het laminaat door ons te laten leggen. Dankzij deze service bent u verzekerd van een professioneel en prachtig aangelegde vloer die volledig tot zijn recht komt. Na aanleg krijgt u 7 tot 25 jaar garantie op uw laminaatvloer, de precieze garantie verschilt per vloer.

Lees meer

Laminaat en PVC van alle topmerken

7 dagen geopend
Onze prijzen zijn altijd incl. btw

De voordelen van een laminaatvloer

Laminaat is het beste alternatief voor een houten of een parketvloer. Het grote voordeel van laminaat is dat het net zo’n mooie en warme uitstraling heeft als een houten vloer, maar veel onderhoudsvriendelijker is. Vlekken verwijdert u eenvoudig met water, zonder dat u hiermee het laminaat beschadigt. De toplaag van onze laminaatvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer slijtvast.

Stel uw vraag

Uitgebreid assortiment laminaat in Almere

U vindt bij Laminaat-plaza goedkoop laminaat van Europese topmerken. Onze restpartijen koopt u al vanaf € 2,49 per vierkante meter inclusief btw. Door het inkopen van grote partijen laminaat zijn wij in staat om onze prijzen laag te houden, zonder dat u inlevert op kwaliteit en service. Uiteraard heeft u ook keuze uit een groot en divers aanbod van PVC, parket, ondervloeren en plinten.

Bekijk onze showroom